Wordt Vanderbiest onze nieuwe trainer ?

2

Vorige week kreeg David Gevaert te horen dat Antwerp niet verder met hem wou als hoofdcoach van RAFC. Al snel kondigde sterke man Decuyper aan dat hij spoedig een nieuwe hoofdcoach wil aanstellen. Meteen kwamen er enkele namen ter sprake als mogelijke opvolger van Gevaert.

Tussen die namen staat volgens verscheidene media Fred Vanderbiest, die momenteel T1 is van Cercle Brugge als voornaamste kandidaat. Ook de naam van Stijn Vreven viel op de Bosuil, al zal het voornamelijk bij een gerucht blijven, aangezien Vreven onlangs aan zijn huidige werkgever Waasland-Beveren aangaf bij de club te blijven, dus lijkt Vanderbiest de hoofdkandidaat te zijn voor “The Great Old”

Vandaag kan je in de Gazet van Antwerpen lezen dat er al gesprekken plaatsvonden tussen Vanderbiest en Antwerp. Toen de krant Decuyper kort aan de lijn kreeg gaf deze aan dat de club de tijd zal nemen om een goede en weloverwogen keuze te nemen. Dat Vanderbiest de topkandidaat is wilde hij niet bevestigen, noch ontkennen en gaf mee dat er meerdere kandidaten zijn.

Als Antwerp Vanderbiest wil aanstellen zal oftewel Vanderbiest zijn ontslag moeten indienen of Antwerp zal moeten aankloppen bij Cercle Brugge, want de huidige trainer van Cercle ligt daar nog twee jaar onder contract. Afwachten of er de volgende dagen een doorbraak komt…

(WM)

Delen: