R. Antwerp F.C.

Royal Antwerp Football Club is Royaal proeven van een omvangrijk verleden! Al 138 jaar is “den Antwaarp” prominent aanwezig op de Belgische en Europese voetbalscène. ’s Lands oudste club – met Stamnummer één – wordt met recht en reden omschreven als de “Great Old”.

Palmares

  • Landskampioen: 1929, 1931, 1944, 1957
  • Vice-kampioen: 1896, 1900, 1925, 1930, 1932, 1933, 1946, 1956, 1958, 1963, 1974, 1975
  • Bekerfinalist: 1975
  • Bekerwinnaar: 1955, 1992, 2020

Bezoek de officiële website en ontdek meer over de oudste club van het land!
Bezoek ook het officiële YouTube kanaal van de club voor meer achtergrond informatie.

Podcast #DeVierkantePaal

Sinds het voorjaar van 2020 hebben we bij De Vierkante Paal onze eigenste podcast. Met voor- en nabeschouwingen op de wedstrijden, besprekingen van transfers, ...

Podcast De Vierkante Paal

Andere Podcasts

Het net bulkt van de podcasts. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een podcast over. Maar ook onze eigen club heeft zijn podcast.

Maar naast de officiële podcast van Royal Antwerp Football Club is er ook deze van T2 Talks en onze eigen #DeVierkantePaal Podcast.

Podcast R.A.F.C.

T2 Talks

Over ons

Greatold.be (WIJ zijn Antwerp!) is in 2005 opgericht als reactie op de sluiting van het officiële forum van R. Antwerp F.C. Na enige tijd is er ook besloten om een fansite met nieuws over Royal Antwerp Football Club toe te voegen. Beide delen van Greatold.be werden vlot bezocht door zowel Antwerp-fans als supporters van verschillende andere ploegen uit binnen- en buitenland. Ook de vele jaren in de tweede afdeling kon de vaste bezoeker niet weghouden.

Sinds 2014 is door drukte op professioneel en privé gebied het update van de bijhorende website op de achtergrond beland. Doch blijft het online houden van een onafhankelijk forum nog steeds belangrijk. Ook na de promotie naar de vaderlandse hoogsteklasse.

25 september 2020: verschillende sociale mediakanalen bundelen hun krachten en worden één geheel, nl. De Vierkante Paal. Ook WIJ zijn Antwerp! sluit zich aan bij deze onafhankelijke community van Antwerp-supporters. Zo bereiken we niet alleen meer fans, maar kunnen we ook groeien in de content die we aanbieden. Zo is er ondertussen reeds de gekende podcast. Maar in de toekomst zal er nog heel wat meer op jullie worden losgelaten.

Doneer

Het forum van WIJzijnAntwerp.org is en blijft volledig onafhankelijk van R. Antwerp F.C.. Ook nu we onderdeel worden van de community 'De Vierkante Paal' zal het onderhouden van het forum nog steeds worden gedaan door vrijwilligers. Het hosten van de website is nog steeds niet gratis en kost ons jaarlijks een kleine 100 euro. Om een deel van deze kosten te dragen vragen wij een (vrijwillige) bijdrage. Dit kan op verschillende manieren zoals hieronder besproken.

Hoeveel is er nodig?
Benodigd bedrag: 100 euro / jaar

Banners
Op het forum ziet u enkele banners. U kan ons helpen door regelmatig op een banner te klikken en eventueel kan u zelfs iets kopen (o.a. reizen, tickets voor pretparken, sportkledij, ...)

Storten/overschrijven
De tweede mogelijkheid is om een bedrag naar keuze over te schrijven / te storten op rekeningnummer BE98 3770 0297 3893 met vermelding “Donatie WIJ zijn Antwerp! by De Vierkante Paal”.

Ook is het mogelijk om ons te steunen door € 5,00, € 10,00, € 25,00 of bedrag naar keuze over te maken via Paypal.

Cookie Statement

Informatie WIJ zijn Antwerp! by De Vierkante Paal:

Zetel:
Kerkstraat 71
9120 VRASENE

1. Welke partijen zijn er?

In deze Cookie Statement (“Cookieverklaring”) wordt verstaan onder:

‘Gebruiker’, ‘je’ of ‘jij’: iedere natuurlijke persoon (B2C) of rechtspersoon (B2B) die met WIJ zijn Antwerp! by De Vierkante Paal via haar online platform in een contractuele relatie van welke aard dan ook staat of komt te staan.
‘Wet’: art. 129 Wet betreffende de elektronische communicatie, zoals gewijzigd door W 2012-07-10/04, art. 90, 017; (inwerkingtreding : 04-08-2012) (lees hier meer).

2. Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine data- of tekstbestanden die door websites op je lokale computer worden geplaatst. Dergelijke cookies kunnen verschillende doeleinden hebben: zo heb je technische cookies (bijvoorbeeld bij taalinstellingen), sessiecookies (tijdelijke cookies) en tracking cookies (cookies die je gedrag op de website gaan volgen en bijhouden, om je op die manier een meer optimale gebruikservaring te kunnen aanbieden).

3. Waarom cookies?

Wij gebruiken cookies om jouw bezoek op onze website en het forum te verbeteren. De cookies die via WIJzijnantwerp.org en haar afgeleiden worden opgeslagen zijn veilig. De verzamelde informatie helpt ons om jullie bezoek aan de website en het forum te verbeteren.
Wij gebruiken daarnaast ook cookies van zorgvuldig geselecteerde partners met wie we samenwerken en die op de website en het forum adverteren.